По предложение на ГЕРБ в програмата на Народното събрание днес

...
По предложение на ГЕРБ в програмата на Народното събрание днес
Коментари Харесай

НС се тресе! Костадинов жегна Денков, бил специалист по правене на сапуни. Тагарев онемя

По предложение на ГЕРБ в програмата на Народното събрание през днешния ден влезе точката за пазаруване на нова военна техника. Става въпрос за договорите за бронирани машини „ Страйкър “ от Съединените щати.
От „ Възраждане “ използваха момента, с цел да насочат поредност обиди към премиера и министъра на защитата. Лидерът на партията Костадин Костадинов не пропусна на няколко пъти да повтори непрестанно употребяваната от него „ смешка “ по какъв начин акад. Николай Денков е експерт по правенето на сапуни и прахуляк за пране, написа Блиц.
В един миг, след голям брой отправени забележки, търпението на заместник-председателя на Народното събрание от ГЕРБ – Росица Кирова, се изчерпа изцяло.
Тя се обърна към Костадинов и му направи забележка: „ Грозно е държанието, демонстрира липса на просвета и пренебрежение “, възмути се тя!
„ Лицето Костадинов неведнъж насочи обиди към мен и министър-председателя. Аз няма да влизам в този звук. Разбирам, че за вас значимото тук е да си водите пропагандата “, сподели Тодор Тагарев от парламентарната естрада, до момента в който Костадинов не спря да подвиква от място.
„ Много тъпо, че в миг, в който би трябвало да поздравим Сухопътните ни войски, вие направихте всичко допустимо да убедите нашето общество и военнослужещи, че това не е положително решение. Много скърбя, че има такива народни представители, които работят против ползите и армията на страната “, сподели още министърът на защитата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР