По правило момичетата винаги искат да си имат под ръка

...
По правило момичетата винаги искат да си имат под ръка
Коментари Харесай

Тя цял живот носеше ластик на ръката си, но след 30 г....

По предписание девойките постоянно желаят да си имат на разположение ластик, с който да вържат косата си, в случай че решат, написа jenata.blitz.bg. И в повечено случаи най-удобното място за съхранението му е като си го сложат на китката.

Въпреки това обаче малко девойки допускат в какво може да се трансформира този табиет.

Лиза Макланен постоянно е имала гъста коса, тъй че не е изненадващо, че ластикът за коса е бил значима движимост в живота й. Момичето, както доста други, го носело на китката си. Това траяло към 30 години, до момента в който болката в ръцете й не почнала да я тревожи.

В резултат на носенето на ластика 47-годишната жителка на Британска Колумбия в Канада е диагностицирана със синдром на карпалния тунел - неврологично заболяване, породено от прилепяне на нерв.



Болката се усещала и в двете китки на Лиза, само че изключително на лявата й ръка, където дамата постоянно носела ластика си за коса. Тя даже не можела да допусна, че подобен безопасен табиет може да се отрази на здравето й. Отначало Лиза решила, че артритът е отговорен, само че продавачката й споделила каква е същинската причина за страданието й.

" Няколко дни по-късно отидох в магазина и описах на продавачката за случилото се. И тя ненадейно сподели съществено: " Никога не носи ластик. Невролог ми сподели за вероятните проблеми, които могат да се появят от това ".

В резултат на това кръвообращението на Лиза било нарушено, главният нерв на ръката й бил развален и почнало инфектиране.

" Не правете това. Просто не предизвиквайте сходни проблеми. Няма да е елементарно да го поправите по-късно ", поучава Лиза.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР