По повод скандалния закон за горивата, който ако бъде приет

...
По повод скандалния закон за горивата, който ако бъде приет
Коментари Харесай

Симеонов обвини групата на ПатрЕотите в лобизъм за Валентин Златев и Лукойл

По мотив скандалния закон за горивата, който в случай че бъде признат ще закрие дребните компании в сектора, Валери Симеонов съобщи: "Това е непоносим лобистки закон, ориентиран към обслужване преди всичко на "Лукойл ", "Бент ойл ", "Сакс ойл " и други

На въпрос, че законът идва от "Обединени патриоти " Валери Симеонов съобщи, че се прокарват лобистки текстове през избрани хора, като уточни, че зад това стои точно Емил Димитров-Ревизоро. Вицепремиерът съобщи, че това, което се употребява е, че има сив бранш, само че това е доста дребен дял от пазара.

"Подменя се мотивацията на този закон, не става въпрос за сиви бранш, а пазарът да бъде възложен точно на Лукойл, всички знаем кой стои зад това- Валентин Златев и се прокарва през неговия другар Димитров, съобщи още Симеонов, съобщи Пик.

Нека напомним обаче, че Емил Димитров-Ревизоро е от квотата на Каракачанов и се чака междуособицата сред Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ да приключи с война и разпад поради съветските пари от Лукойл, които им наливат. Самият Каракачанов към този момент водил договаряния с Българска социалистическа партия и Агент Гоце от името на офанзива и Вътрешна македонска революционна организация.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР