По повод разпространената в медиите информация за проверка на британския

...
По повод разпространената в медиите информация за проверка на британския
Коментари Харесай

Няма оплакване от Наоми Кембъл в Агенция Митници за проверката й на летище София

По мотив публикуваната в медиите информация за инспекция на английския супер модел и актриса Наоми Кембъл при идването й на летище " София ", от Агенция " Митници " осведомят, че багажът й е бил тестван и е осъществена рутинна инспекция на инцидентен принцип, което е част от отговорностите на митническите чиновници. В Агенция " Митници " няма постъпило недоволство от Наоми Кембъл или неин представител във връзка със случая.

По този мотив от летище " София " показват страдание за отрицателните прекарвания на Кембъл в София. Вчера от аеропорта са почнали цялостна инспекция на случилото се. " В контакт сме с българските митнически управляващи, които потвърдиха, че инспекцията на пасажери и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура ", допълват от летището. За цялостното изясняване на случая се преглеждат видеозаписите от деня на идването на Наоми Кембъл у нас и се разпитват чиновниците на аерогарата.

В обява на Daily Mail от 11 юни, публикувана и от медиите у нас, се твърди, че Наоми Кембъл е била смутена поради това, че е била определена на расова основа за инспекция при идването й на летище " София " на 19 май за тридневно работно посещаване в България.

Медията напомня, че през 2008 година Кембъл е била изведена от аероплан с белезници след скандал с полицията на летище " Хийтроу ". Твърди се, че тя се е ядосала, откакто член на екипажа й е споделил, че чантата й не е била качена на борда, тъй като е прекомерно тежка.
 Обвиняват Наоми Кембъл в лъжесвидетелстване?
Обвиняват Наоми Кембъл в лъжесвидетелстване?

Кембъл може още веднъж да бъде извикана пред специфичния съд за Сиера Леоне
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР