По повод професионалния празник на МВР- 5 юли, на тържествено

...
По повод професионалния празник на МВР- 5 юли, на тържествено
Коментари Харесай

Наградиха 96 полицаи и пожарникари от Монтана за високи професионални резултати /снимки/

По мотив професионалния празник на МВР- 5 юли, на тържествено заседание в ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана през днешния ден бяха наградени 91 служители на реда и 5 пожарникари от дирекцията.
Наградите са за показани високи професионални резултати и значителен принос при осъществяване на съответна професионална задача.
С „ писмена хвалба “ от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков е отличен шефът на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Монтана комисар Венцислав Райков. Директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана старши комисар Бисер Йончев е отличил 59 чиновници от дирекцията, а останалите са наградени от началниците на районните ръководства на Министерство на вътрешните работи в Монтана, Лом и Берковица.
Кметът на Монтана Златко Живков награди с съвременен тв приемник полицейски контрольор Ивайло Красимиров Иванов от сектор Огоста, който се грижи за реда в селата на община Монтана.
По мотив професионалния си празник служителите на реда от дирекцията в Монтана сервираха венец пред паметника на Незнайния боец в града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР