По повод последното изказване на инж. Митко Димитров за изпълнителите

...
По повод последното изказване на инж. Митко Димитров за изпълнителите
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Андреа отвърна на нападките Митко Пайнера! Гузен негонен бяга…

По мотив последното изявление на инж. Митко Димитров за изпълнителите (бивши и настоящи) – няколко обстоятелството потресоха меломаните, предадеHotArena.

Едно от тях се отнасяше до една от настоящите певици в каталога на компания „ Пайнер “ – ДесиСлава. Как тя опитвала безрезултатно да се осъществя, правила е телевизия, пробвала и на открито, само че в последна сметка нищо не й се е получило и по какъв начин тя с подвита опашка се върнала във компанията. „ Много е грозно да се приказва по този начин за сегашен реализатор, само че очевидно липсва почитание “, разясняват почитателите.

Другото изявление обаче е по-интересно. Става въпрос за Андреа, която даже и без „ Пайнер “ си остана на позицията, която е. Продължава да получава оценки от прилежащите страни, които не просто не стопират, а се усилват! А какво в действителност сподели шефа на „ Пайнер “ за Андреа?

„ За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинявания и упреци са толкоз неоснователни, а и нямат никаква логичност. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвред, което е повече от неуместно. Да не приказваме, че въобще не съм се и интересувал от нейното развиване “.

Интересен е обстоятелството, че Андреа в никакъв случай НЕ е казвала сходно нещо! Ето какво показа Андреа пред близки, във връзка изявлението на инж. Митко Димитров:

„ Аз не съм потресена какво е споделил за мен. Потресена съм от обстоятелството по какъв начин се изрича за певица, която носи доходи във компанията му – ДесиСлава! Само не знам кой плюе там, където е ял.. Като той дори яде, като го прави! Никъде не съм споделила, че ми стопира участията. Май се получава, че виновен негонен бяга..”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР