По повод излизането на Китайски квартал на Роман Полански през

...
По повод излизането на Китайски квартал на Роман Полански през
Коментари Харесай

Шок! Джак Никълсън откри, че сестра му всъщност му е майка

По мотив излизането на „ Китайски квартал ” на Роман Полански през 1974 година публицист от „ Тайм магазин ” написа публикация за звездата на кино лентата - Джак Никълсън. В проучването си репортерът открива, че Джун, сестрата на артиста, в действителност е майка му и че тази, която той назовава “мама ”, в действителност е неговата баба. Желаейки да му зададе няколко въпроса за това, репортерът бързо осъзнава, че Джак Никълсън въобще не знае за цялата тази история. Точно на 37-годишна възраст артистът научава фамилна загадка, заровена от години.

През 1936 година, Джун, тогава на 17, забременява от женен мъж. За да избегне абсурда и фамилния позор, е контрактувано, че тя ще повери детето си на майка си Етел и ще поеме ролята на сестрата. През 1974 година по време на това телефонно позвъняване Джак Никълсън отхвърля, несъмнено, да повярва.

По време на разкритието Етел и Джун са умряли и единствено неговата друга „ сестра “, вуйна му Лорен, остава да удостовери изказванията. Тя това и прави. “Бих споделил, че това беше много трагично събитие, само че не беше това, което бих нарекъл травматично, ” съобщи той пред медиите след откритието, преди да продължи: “В края на краищата, когато разбрах коя е майка ми, бях много зрял. Всъщност това ми обясни редица неща. Поне се почувствах признателен ”. Джак Никълсън в никакъв случай не изиска да направи ДНК тест.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР