По повод 137 години от Съединението на Княжеството България с

...
По повод 137 години от Съединението на Княжеството България с
Коментари Харесай

Ръководството на община Кърджали и Общинския съвет се преклониха пред паметта на участниците в Съединението

По мотив 137 години от Съединението на Княжеството България с Източна Румелия през днешния ден – 6 септември, управленията на община Кърджали и на Общинския съвет сервираха венци и цветя пред Паметника на освободителите в Градската градина на Кърджали.

За да почетат паметта на участниците в това свято дело и на героите, дали живота си за свободата и независимостта на България, глави пред монумента преклониха кметът доктор инж. Хасан Азис, заместниците му инж. Катя Митовска и Тунджай Шюкрю, секретарят на общинската администрация Себахатин Риза, ръководителят на Общинския съвет Юсеин Ахмед и общински съветници, енопийският духовник отец Патър Герена. Тук бяха и претенденти за народни представители.

Кметът на Кърджали доктор инж. Хасана Азис честити на всички поданици на общината празника и сподели: „ Нека всички помним  хората,  вложили воля и жертвоготовност в това свято дело, Съединението! Нека бъдем техни достойни  наследници  в името на едно по-добро бъдеще за България! ”, сподели градоначлникът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР