По покана на “Югоизточно държавно предприятие ДП гр. Сливен на

...
По покана на “Югоизточно държавно предприятие ДП гр. Сливен на
Коментари Харесай

ЮИДП проведе среща с лесовъди ветерани по повод Седмица на гората

По покана на “Югоизточно държавно дружество ” Директива за птиците гр. Сливен на среща във връзка Седмица на гората, се събраха лесовъди ветерани, работили дълги години в ръководството на горските стопанства в обсега на предприятието, с цел да отбележат професионалния си празник.

С. Той им благодари и ги прикани за интензивно присъединяване в актуалното ръководство на горите, тъй като в наши дни техните препоръки и опит наподобяват най-нужни. “При нас няма творчество, ние следваме Вашите следи. Искам да Ви уверя, че горите са в положителни ръце и се стопанисват с разсъдък и сърце. Тази седмица би трябвало да празнувате най-вече Вие, тъй като без Вашия професионализъм и скъп опит, който сме наследили, нямаше да успеем в тежката задача на лесовъда. От името на управлението и колектива на Югоизточно държавно дружество - Благодаря! ”, съобщи в обръщението си инж. Радев.

Лесовъдите ветерани, благодарение на по-младите си сътрудници от предприятието, дружно направиха алегорично залесяване в м. Ормана на няколко туи. С доста сантиментални мемоари и лесовъдски истории мина събитието. Присъстващите благодариха на шефа и на цялото управление на ЮИДП за приятната среща и всички си пожелаха до нови срещи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР