По покана на ръководството на Пловдив тех парк, на 15

...
По покана на ръководството на Пловдив тех парк, на 15
Коментари Харесай

Новият индийски посланик в България избра Пловдив Тех Парк з...

По покана на управлението на Пловдив тех парк, на 15 април 2021г. новоназначеният дипломат на Индия в България и Северна Македония – Н. Пр. господин Санджай Рана, посети Пловдив.

Посещението беше с културна цел – запознаване с мероприятията на Пловдив тех парк, извършени по отношение на честване на 150-годишнината от рождението на Махатма Ганди, честване на Световния ден на йога, фестивалът „ Ароматите на Индия “ и други

От страна на домакините приветствен адрес сервираха Венелин Йорданов - Изпълнителен шеф на Пловдив тех парк, и Нирадж Кумар - Заместник-председател на Фондация „ Българо-индийски софтуерен конгрес Махатма Ганди “.

В Ивент център „ Махатма Ганди “ на Пловдив тех парк, Васка Стоянова – Изпълнителен шеф на Пловдив тех парк, и Виделина Гандева – Изпълнителен шеф на Орфей клуб уелнес, срещнаха госта с плана за основаване на Международно висше учебно заведение по информатика и електронно водачество Махатма Ганди, както и с опциите за развиване на културен и учебен туризъм след пандемията.

Негово превъзходителство поздрави присъстващите и организира другарска сказка с тях.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР