По покана на Българския европейски кръг, еврокомисарят по въпросите на

...
По покана на Българския европейски кръг, еврокомисарят по въпросите на
Коментари Харесай

Мария Габриел се срещна с българските служители в европейските институции

По покана на Българския европейски кръг, еврокомисарят по въпросите на цифровата стопанска система и общество Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила организира полемика с български жители, работещи в европейските институции. Срещата имаха опция да проследят посредством видео връзка и български чиновници в институции отвън Брюксел, измежду които Люксембург, Аликанте, Талин и Пекин.

Комисар Мария Габриел показа политическите си цели, извеждайки на напред във времето цифровите умения, киберсигурността, подправените вести, суперкомпютрите, Западните Балкани, дамите в осведомителните и информационни технологии, оповестиха от пресцентъра на Представителството на Европейска комисия в България. Тя показа редица свои начинания, като да вземем за пример стартирането на социална консултация по отношение на подправените вести, основаването на работна група за битка с този феномен и не на последно място, концепцията за унищожаване на роуминга за Западните Балкани. Комисарят означи напъните на България в последните месеци в поддръжка европейската интеграция на района и съобщи, че по време на своето председателство страната ни има неповторимия късмет да започва значими начинания, които да допринесат за това.

Именно идното Българско председателство на Съвета на Европа зае особено място в полемиката и в този подтекст комисарят насърчи българите в европейските институции да бъдат дейни и допринесат за триумфа му със своята експертиза. "Вие сте лицето на България в Европа и нейни посланици. Градивните старания, хрумвания и дейности на всеки един от вас могат да допринесат България да покаже, че по-малките държави-членки вършат по-добри ръководи. На страната ни се пада огромна отговорност, само че и чест, тъй като през 2018 година предстоят основни начинания, значими за бъдещето на Европа ", уточни Мария Габриел. Тя насърчи българските чиновници в европейските институции да не не помнят, че в действителност хората вършат институциите, а не назад, и да имат самочувствието на посланици на народ, дал на Европа писменост и голям брой достижения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР