По отношение акциите на Пловдивски панаир водим дела. Акциите са

...
По отношение акциите на Пловдивски панаир водим дела. Акциите са
Коментари Харесай

Министър Богданов: Акциите на Пловдивския панаир са и трябва да бъдат собственост на държавата

„ По отношение акциите на Пловдивски панаир водим каузи. Акциите са и би трябвало да бъдат благосъстоятелност на страната. Трябва да запазим този основен за страната ни актив “. Това съобщи министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов на брифинг след среща с кмета на Варна Благомир Коцев, ръководителя на Общинския съвет в града Христо Димитров и заместник-председателите на Оценка за съвместимост Варна.

„ В момента ние не чакаме от Община Варна и от Областна администрация извънредно решение, тъй като имаме правосъден развой, само че за нас е значима и моралната декларация, която би могла да бъде направена, по какъв начин Варна си показва развиването на този основен актив и връщането на акциите “, сподели Богданов.

По думите му акциите на Пловдивския панаир са предоставени безплатно на Община Варна, тъй че въобще не се разяснява заплащане от страна на страната. Министърът на стопанската система добави, че както са предоставени акциите, по този начин би трябвало да бъдат върнати.

„ Акциите на Община Варна от Пловдивски панаир би трябвало да се върнати на страната “. Това удостовери от своя страна и кметът на морския град Благомир Коцев. „ Пловдивският панаир би трябвало да бъде непокътнат като национално благосъстояние и да се развива. Попадайки в частни ръце и ставайки съизвършител в една скрита приватизация не е нещо, в което Варна желае да взе участие “, посочи той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР