По обвинителен акт на Районна прокуратура - Кърджали е бил

...
По обвинителен акт на Районна прокуратура - Кърджали е бил
Коментари Харесай

Затвор за мъж, отвлякъл и измъчвал жена в Кърджали

По обвинителен акт на Районна прокуратура - Кърджали е бил наказан З.А., на 29 година, за незаконно отнемане от независимост.
Обвинението е за това, че от неустановена дата през месец септември 2017 година до 14 февруари 2018 година в гр. Кърджали незаконно лишил от независимост 41-годишна жена, като действието е осъществено по метод, непосилен и рисков за здравето на потърпевшата и лишаването от независимост е траяло повече от две денонощия. Съдът е наложил на З.А. наказване „ отнемане от независимост “ за период от пет години и два месеца при първичен „ непоколебим “ режим.
През 2017 година потърпевшата се срещнала със З.А. в гр. Кърджали. Той я поканил да заживее в дома му и в началото връзките им били положителни, само че по-късно се трансформирали. Той изцяло лимитирал опцията на дамата да излиза от вкъщи му.
Когато отивал на открито, заключвал потърпевшата в банята. Ако се наложило тя да излиза отвън къщата, постоянно била придружавана от З.А., тъй като се страхувал да не избяга. Мъжът направлявал телефонните ѝ позвънявания, като след това взел телефона ѝ и го продал, с цел да не може да потърси помощ. Когато потърпевшата изявявала предпочитание да си тръгне, З.А. ѝ нанасял побой – удрял я с ръце, с пластмасова тръба, с цепеница, с чайник.
Татуирал името си на рамото ѝ, без нейното единодушие. Правел ѝ фотоси с персоналния си телефон, от които били видни следите от побоите.
Присъдата е влезнала в действие и е приведена в осъществяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР