По никакъв начин не е обсъждано експулсирането на руски дипломати

...
По никакъв начин не е обсъждано експулсирането на руски дипломати
Коментари Харесай

Административният секретар на ГЕРБ каза ще гоним ли руски дипломати и какъв е президент Радев

" По никакъв метод не е обсъждано експулсирането на съветски дипломати в партия ГЕРБ ". Това разгласи административният секретар на ръководещата партия Цветомир Паунов във връзка появилите се сходни информации в английски медии в ефира на Канал 3.

" Само при открита опасност за националната сигурност могат да се подхващат такива дейности ", безапелационен бе Паунов.
" Появата на сходни вести демонстрира, че обстановката в Европа е доста несигурна. Показва, че България би трябвало да води политика с доста добра съгласуваност със страните от Европейски Съюз. И заради обстоятелството, че сме е ръководител на Европейски Съюз, ние можем да доведем до усмиряване на сходни процеси”.
Той разяснява и връзките сред Европейския съюз и Турция и в частност българските взаимоотношения.
Четете още: Таймс и Си Ен Ен настояват: България също е измежду 20-те страни, които ще гонят съветски дипломати от понеделник поради Скрипал
" Ние сме прилежаща на Република Турция и би трябвало да поддържаме положителни връзки с нея. Също по този начин и с останалите балкански страни. И дано изтъкнем персоналната заслуга на премиера Борисов, поради положителните му връзки, за недопускане на мигрантите”, добави административният секретар на ГЕРБ и разясни, че с изключение на за мигранти на идната среща във Варна сред Реджеп Ердоган и европейските водачи, ще се организират и диалози за комерсиалните взаимоотношения.
Той не има вяра, че България може да се трансформира в пленник на сложните връзки сред Европейски Съюз и Турция.
" Няма да бъдат лесни договарянията. Защото ние пазиме ползите и на Европейски Съюз, и на България. Н ие сме положителни съседи с Турция и считам, че сходни договаряния би трябвало да се провдедат точно по време на българското председателство ", добави Паунов.
За репликите на президента Румен Радев той разгласи:
" За страдание той не се трансформира в сплотяващ президент. Той върви след събитията, а също така се усеща и някаква ревнивост и злоба към премиера. Още при самото начало на мандата си той дава поръчка за собствен политически план. Това не се случвало при нито един различен президент. Това значи имаме, че замяна на институционалността. Президентът, вместо да е обединител, се занимава с политическа реторика ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР