По негова инициатива тя бе включена в инвестиционната програма и

...
По негова инициатива тя бе включена в инвестиционната програма и
Коментари Харесай

Софиянци си отдъхват! През м. май кметът на р-н “Илинден” Иван Божилов отваря ул. “Кукуш” към “Сливница”

По негова самодейност тя бе включена в капиталовата стратегия и не от дълго време бе възобновена работата по главния ремонт на ул. „ Кукуш “ във втория сектор от бул. „ Сливница “ до ул. „ 3020 “. Изграждането на канализацията към този момент завърши, приключва се водопровода и след него ще стартира работа по новото улично осветяване. В първия стадий, който беше приключен през 2022 година, бяха построени нови инженерни мрежи, тротоари, паркоместа и места за контейнерите за боклуци.

 

Последният пласт асфалт на първия сектор ще бъде положен дружно с този на сектора, който регион “Илинден ” построява сега. След това работата ще продължи с ремонт на павирания сектор от Ул. Кукуш до ул. „ Йосиф Щросмайер “, прецизираха от екипа на Иван Божилов.

 

Паралелно с работата по ул. “Кукуш ”, администрацията на р-н  “Илинден ” започва обновяването на пространството за отдих на площад " Преображение " в ж.к. " Света Троица ", както и на прилежащите алеи. Амортизираната асфалтова настилка ще бъде сменена с павета вид " бехатон ". Ще бъде сменена и парковата мебел, допълниха от р-н “Илинден ”.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР