По-нататъшни проблеми с ремонта в Канада на турбините на Северен

...
По-нататъшни проблеми с ремонта в Канада на турбините на Северен
Коментари Харесай

В Русия допуснаха пълно спиране на Северен поток-1 заради технически проблеми

По-нататъшни проблеми с ремонта в Канада на турбините на " Северен поток-1 " могат да доведат до цялостно прекъсване на газта по него , което би било злополука за Германия , сподели за РИА Новости съветският непрекъснат представител в Европейския съюз Владимир Чижов в коридорите на Петербургския интернационален стопански форума (ПМИФ), представен от РИА Новости.

" Що се отнася до " Северен поток-1 ", би трябвало да попитате " Сименс " за какво турбината би трябвало да бъде изпратена в Канада за ремонт. Когато всички тези турбини отидат в Канада за ремонт, може да спре (напълно газопровода), мисля, че това ще бъде злополука за Германия ", сподели Чижов.
 Германски министър: Да пестим сила, с цел да не успее Путин да ни раздели
Германски министър: Да пестим сила, с цел да не успее Путин да ни раздели

Намаляването на съветските доставки на газ е политическо решение

" Не желая да давам препоръки, само че през това време (от " Сименс " ) биха могли да се научат по какъв начин да си ги ремонтират вкъщи ", добави непрекъснатият представител.

Агенция " Блумбърг ", базирайки се на източници, заяви, че основното съоръжение за употребата на газопровода " Северен поток " не може да се върне след ремонт в Канада заради антируските наказания , доставките за Германия може да бъдат лимитирани за известно време. Според източника втората турбина, която също би трябвало да се ремонтира, не може да бъде изпратена в чужбина . Германският тръст Siemens удостовери, че не може да върне газова турбина за газопровода " Северен поток-1 " след ремонт в Канада заради антируските наказания на тази страна. Компанията даде обещание да

, че заради ограничавания в компресорната станция " Портовая " ще може да доставя газ по " Северен поток-1 " в размер до 100 милиона кубически метра дневно, вместо плануваните 167 милиона, защото работят единствено три газови компресорни блока, зради закъснение на ремонта на една от турбините от " Сименс ".
 Австрия и Чехия също оповестяват за понижени доставки на съветски газ
Австрия и Чехия също оповестяват за понижени доставки на съветски газ

Намалените доставки са свързани с механически проблеми
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР