по нагласени обвинения за писане на смс-и покрай скандала с

...
по нагласени обвинения за писане на смс-и покрай скандала с
Коментари Харесай

Бобоков стана шефа в Съюза за стопанска инициатива, КРИБ се тресе

по нагласени обвинявания за писане на смс-и около абсурда с нахлуването на униформени в администрацията на президента, отприщил митингите през 2020 година и Голямата смяна, стана началник на ССИ.

Това е национално представителната работодателска организация Съюз за стопанска самодейност (ССИ), чийто Съвет по индустриални политики притежателят на фабрики в няколко страни с база у нас оглави.

Напомняме, че Бобоков напусна с гръм друга национално представителна бизнесорганизация - така наречен Конфедерация на работодателите и индустриалците в България, чийто началник Кирил Домусчиев я въвлече предизборно по отношение на Движение за права и свободи и по този метод беше руиниран имиджът й.

Известно е, че страната осъди за десетки милиони водача на КРИБ, а министър председателят Кирил Петков в качеството си на министър извади част от стотиците милиони, които е наляла в бизнеса му държавната Банка за развиване при остарялата власт. 19 минути има информация за още неогласени заеми, която новата власт се чака да изнесе.

Напомняме, че опитът да емитира облигации за 300 млн. евро на интернационалните пазари от страна на не донесе резултат.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР