По-малко от месец след като излязъл от затвора, 33-годишен мъж

...
По-малко от месец след като излязъл от затвора, 33-годишен мъж
Коментари Харесай

Наглост: Крадец живя в четири апартамента в една и съща сграда

По-малко от месец откакто излязъл от пандиза, 33-годишен мъж проникнал в четири жилището в един жилищен блок в София. Задигнал пари и бижута, само че и живял към седмица в жилищата, чиито притежатели са били отвън страната. Арестуван е малко откакто напуснал следващия разрушен апартамент.

В нормален работен ден на необикновена панорама се натъкнали живеещите на последните етажи на жилищен блок - мъж със забележителна сръчност прескачал от тераса на тераса.

" От покрива слизал на 10-ия, от 10-ия на деветия и след това назад и на 10-ия етаж в жилището е имало хора и мъжът е видял и мисля, че го е подгонил, той се е качил на покрива и от там е липсващ ", споделя пред Българска национална телевизия Атанас Костов - отговорник за поддръжката на входа.
На другия ден разкрили, че един от жилищата е разрушен.

" Там е върлувал, просто отвратителна работа. През терасата счупил прозореца и там е живял не знам какъв брой време, 2-3 дни или повече и вътре отвратителна работа, фасове гасени, изтръгнати лампи, безредие ", разяснява Атанас Костов.
Оказало се, че мъжът проникнал и живял в още три жилища в същата постройка. Ето това е блокът, където мъжът безусловно е вилнял. Негова цели са били жилища най-вече на високите етажи.

" Извършителят е влизал в жилищата, които не са обитаеми към сегашния миг, притежателите не са си били у дома, вътре е живял, употребявал е отоплителни уреди, има данни, че се е хранил вътре с храната, употребявал е разнообразни способи на нахлуване - посредством разтрошаване, с селекциониран ключ, даже през балконската врата, като е чупил стъклопакета. Когато е решил, просто е отнемал вътре каквото е имало налично ", посочи Стефан Тотев - зам.-началник на Пето районно управление (на МВР) - София.
Скоро след напускането на следващото жилище мъжът е арестуван.

" Добре прочут е на полицията, престъпно проявен е, осъждан е, друго любопитно нещо е, че е излязъл от пандиза при започване на месец февруари, безусловно можем да кажем към 2 седмици преди да извърши първото закононарушение от същия тип, тъй че бил е много припрян ", счита Стефан Тотев - зам.-началник на Пето районно управление (на МВР) - София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР