По-малката дъщеря на Христо Стоичков – Мика, се разходи в

...
По-малката дъщеря на Христо Стоичков – Мика, се разходи в
Коментари Харесай

Топ куриоз! Щерката на Стоичков разходи кокошка в центъра на София! Спукаха я от бъзици



По-малката щерка на Христо Стоичков – Мика , се разноски в центъра на София с… кокошка! И то на каишка! Футболната наследница излезе на разходка из нощната столица дружно с пернатото, което бе на мотив като че ли е малко кученце.

Мика не даде детайлности дали това е домашният й любим, или просто е решила дас е пошегува с почитателите си, само че те несъмнено я взеха насериозно. Щерката на Камата даже стартира да получава известия със запитвания дали продава яйца и какъв брой коства в живо тегло.

„ Модерно е да си носиш храна за у дома “, „ Пилешка яхния ли ще вечеряме през днешния ден “, „ Това да не е талисмана на Лудогорец “, гъбаркаха я зевзеци.

Други пък бяха много заядливи: „ Две кокошки се разхождали в центъра на София “.

Оказва се, че кокошката даже си има име и се споделя Коко (Coco). Мика постоянно е казвала, че обича животните даже повече от хората, само че надали това е новият й домакински любим и сигурно към момента не е станала веган.

Щерката на Камата избира да гледа животните на открито от хигиенична позиция. „ Един ден може да взема кученце на щерка ми Миа, само че няма да е скоро “, зарича се Мика.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР