По-лесно кандидатстване за по-голяма подкрепа очаква проектите на граждански организации

...
По-лесно кандидатстване за по-голяма подкрепа очаква проектите на граждански организации
Коментари Харесай

Vivacom подкрепя проекти на граждански организации със 100 000 лв.

По-лесно кандидатстване за по-голяма поддръжка чака плановете на цивилен организации у нас в границите на деветото издание на Vivacom Регионален грант. Телекомът и Българския център за нестопанско право оповестиха, че през тази година самодейността ще е с нов формат.

За безплатно финансиране от Vivacom могат да аплайват юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в социална изгода, национални читалища и настоятелства към учебни заведения и детски градини, както и организации, които към този момент са печелили грант в предишни години. Няма ограничаване в броя на плановете, с които всяка една гражданска организация може да кандидатства.
 Vivacom направи първата крачка към електрическата подвижност
Vivacom направи първата крачка към електрическата подвижност

Телекомът е първият в страната, който стартира потреблението на електрически автомобили в оперативната си активност

Кандидатите към този момент ще изпращат идея в границите на една страница, която ще се прави оценка от жури. Финалистите влизат в акселераторска стратегия с три лаборатории, в границите на които дружно с специалисти ще работят по превръщането на концепциите в приключени планове с информационна и партньорска тактики.

Най-добрите ще получат безплатна поддръжка в размер на до 10 000 лв. - двойно повече по отношение на предходния най-много. Приоритетните области на Vivacom Регионален грант са образованието и опазването на околната среда.

До момента с Vivacom Регионален грант компанията е подкрепила 108 плана на 98 организации на обща стойност над 500 000 лева С нарастването на сумата в края на тази година общото подаяние ще бъде малко над 600 000 лева Финалистите в деветото издание ще станат ясни през март, а плановете ще се осъществят до края на годината.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР