По куриозен случай с почерпени шофьори, свързани от един автомобил,

...
По куриозен случай с почерпени шофьори, свързани от един автомобил,
Коментари Харесай

Куриоз! Трима пияни в ареста за каране на една и съща кола

По чудноват случай с почерпени водачи, свързани от един автомобил, работиха служителите на реда в Шуменско, заяви dariknews.bg.
Двама поданици на каолиновското село Лятно били открити да ръководят еднакъв автомобил след приложимост на алкохол. Техен прочут, който бил помолен да прибере автомобила бил открит да ръководи също под влияние на алкохол.
Полицейски чиновници от Нови пазар, които работили по сигурността на придвижването в града спрели за инспекция в 22:00 часа на ул. “Тодор Каблешков “ лидер на лек автомобил Опел “Астра “ с шуменска регистрация.
Зад кормилото, във очевидно нетрезво положение бил 30-годишен мъж от село Лятно. Автомобилът не бил негова благосъстоятелност. Мъжът бил тестван за шофиране след приложимост на алкохол. Дрегерът отчел 2,88 промила в издишания въздух. Отказал да даде кръвна проба за разбор. Задържан е за период до 24 часа в полицейското ръководство в Нови пазар.
40 минути по-късно на ул. “Оборище “ в посока към изхода на града полицейски екип спрял за инспекция същия автомобил. Зад кормилото бил различен мъж, който от пасажер - станал лидер. Оказало се, че той седнал зад кормилото с 1,42 промила алкохол. Не е дал кръвна проба за разбор. Задържан е за период до 24 часа в РУ- Нови пазар.
На идващия ден по обяд на ул. “Гурко “ в Нови пазар бил спрян за инспекция лидер на Фолксваген „ Голф “ с шуменска регистрация.
Зад кормилото на автомобила бил 54-годишен мъж от село Лятно. Той обяснил, че е в града, с цел да прибере автомобила на собствен прочут, който бил арестуван за шофиране в нетрезво положение предната вечер. След като бил тестван за алкохол, дрегерът отчел 1,37 промила.
Дал е кръвна проба за разбор. Задържан е за период до 24 часа в РУ- Нови пазар. Работата по документирането на трите закононарушения продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР