По-компактен като площ, но с цялото богатство на портфолиото от

...
По-компактен като площ, но с цялото богатство на портфолиото от
Коментари Харесай

С инвестиция от над 37 млн. лв. Кауфланд отвори 14-тият си хипермаркет в София

По-компактен като повърхност, само че с цялото благосъстояние на портфолиото от над 21 хиляди артикули, най-новият хипермаркет на водача в ритейл търговията у нас Kaufland България публично отвори порти през днешния ден в столичния квартал „ Люлин “ 3. Той е 14-и подред за веригата в София и с него обектите на компанията в страната стават 64.  Имотът, върху който е издигнат хипермаркетът, е над 24 000 кв. метра, от които над 2500 кв. м. са комерсиална повърхност, а общата инвестиция за създаване и съоръжение е над 37 млн. лева С нея, размерът на вложенията на Кауфланд България в София надвишава 370 млн. лева, а откогато веригата е у нас, направените от нея инвестиции са над 1,7 милиарда лева, показа Иван Чернев, основен изпълнителен шеф на Kaufland България.

„ Продължаваме експанзията, а с  новия ни филиал продължаваме да и да разпростирам цялостния капацитет на бизнеса си, с цел да предоставяме многообразие от още повече качествени артикули и услуги за нашите милиони клиенти. “, акцентира по време на формалното разкриване той. Над 5000 са личните марки на компанията в новия филиал, а в родния бранд „ Брей “ на Кауфланд България продуктите към този момент са над 110. В магазина има всеки ден и „ Фермерски пазар “ с над 150 оферти от локални ферми и мандри, а общо в обектите на веригата в страната към 13 000 продукта са от български снабдители, показа още Иван Чернев.

„ Господин Чернев, „ Бреййй! “, възкликна с почит футболната звезда Христо Стоичков и благодари на всички чиновници на компанията, „ които вършат по този начин, че всеки клиент да се усеща добре “. Стоичков, който е новото рекламно лице на веригата, бе един от специфичните посетители на откриването на новия магазин. „ Червеното си е алено, това е моят тим! “, означи футболната звезда и разгласи алегоричен подарък за новия магазин – Капсула на славата, в която измежду специфичните експонати са фланелка, с която е играл на Световното състезание по футбол през 1994 година и автентично копие на трофея „ Златна топка “, получен от него на 19 декември 1994 година При откриването на магазина Стоичков персонално сложи подписа си върху капсулата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР