По Коледа се вдигат тежки софри, купоните са един след

...
По Коледа се вдигат тежки софри, купоните са един след
Коментари Харесай

Фифо от Игри на волята изпоти мрежата

По Коледа се подвигат тежки софри, купоните са един след различен, а след Нова година постоянно се приказва за диети и стартиране на всевъзможни режими за експресно влизане във форма. Не по този начин стоят нещата обаче при Фифо от " Игри на волята ", за който това не е никакъв проблем, просто тъй като трапезите по никакъв начин не са му нарушили формата.

Скорошните снимки на риалити героя потвържадават казаното. Нещо повече - провокират нечуван интерес от страна на фенките му в обществените мрежи, които стават все по-многобройни. А в случай че се чудите къде е за празниците той - на море!

Явно неналичието на сняг у нас е трансформирала проектите за отмора на Филип, който още по време на присъединяване си в Игрите стана повсеместен любим на феновете.

Припомняме, че в риалити формата той остана на крачка от огромната премия от 100 хиляди лева, откакто не съумя да се оправи по-бързо на пъзела от Алекса, който след това сграбчи наградата. Още тогава Алекса призна, че Фифо е бил по-силен от него и го съпостави с нинджа.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР