По книжарниците излезе „В рокля на кралица“ от Джо Уотсън

...
По книжарниците излезе „В рокля на кралица“ от Джо Уотсън
Коментари Харесай

„В рокля на кралица“ от Джо Уотсън – маскарад от страст и измама

По книжарниците излезе „ В рокля на кралица “ от Джо Уотсън – бестселъровият разказ, който опустошава всички табута и задръжки в актуален преразказ на Пепеляшка.

Той е принц Зейн. Наследник на баснословно богато кралство. Роден със златна лъжица в устата. Най-бляскавият елмаз на всяко празненство.
Принцът плейбой. Той живее за заниманието и любовните му завоевания постоянно красят кориците на всички международни клюкарски списания.
Но татко му не може да търпи повече развратния живот на сина си. Поставя му изискване – Зейн би трябвало да си откри подобаваща избраница, и то незабавно. Да покаже на света, че е подготвен да бъде сериозен. Иначе ще се сбогува с купата и благосъстоянието си.



Тя е Джени. Миловидна. Добра. Провалена. Мечтата ѝ да стане актриса е напът да приключи с безславно завръщане в дребното градче в провинцията, където е родена. Освен в случай че не се съгласи да изиграе ролята на живота си – съвършената избраница на един от най-богатите ергени в международния елит.
Условията са ясни – двамата ще се преструват на бясно влюбени пред родителите на принца, устремени към сватбените камбани. Тя ще получи пари и нов късмет да пробие на сцената. Той ще подсигури наследството си, а в същото време ще има опция да продължи разгулния си живот. Никакви опасности, никакво обвързване. И сигурно никакви усеща.

Но дали някои обещания не се вършат прекомерно преждевременно? Дали един принц, който има света, може да копнее за нещо със силата на хиляди стремежи? И дали една модерна Пепеляшка може да се излезе невредима от игрите на власт в света на богатите? Защото когато си на върха… пътят е единствено надолу.
„ В рокля на кралица “ от Джо Уотсън излиза за пръв път в международната платформа Wattpad, където събира над 13 милиона четения, преди да излезе по книжарниците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР