По-късно тази вечер Григор Димитров ще излезе срещу Уго Юмбер

...
По-късно тази вечер Григор Димитров ще излезе срещу Уго Юмбер
Коментари Харесай

Григор: Не бях изненадан, че Алкарас победи Джокович на Уимбълдън; знаех какво ще направи

По-късно довечера Григор Димитров ще излезе против Уго Юмбер в борба за място в полуфиналната фаза на АТР 500 конкуренцията във Вашингтон, като сблъсъкът посред им е плануван да стартира не преди среднощ. По време на една от своите конференции в американската столица нашият съотечественик бе помолен за коментар по отношение на случилото се на финала на тазгодишния Уимбълдън, в който Карлос Алкарас детронира седемкратния първенец в шампионата Новак Джокович в първокачествен петсетов трилър.

Българинът не скри възхищението си от показаното равнище на игра от страна на двамата тенисисти, като също така показа по какъв начин не е бил сюрпризиран от развръзката на мача, макар че сърбинът влезе в дуела като любимец.

" Не бях сюрпризиран, че Алкарас победи Джокович във финала на Уимбълдън. Играл съм против него два или три пъти и значително бях наясно какво ще предприеме. Той не изпитва никакво напрежение във значимите моменти, играе своята игра и точно това бе основно за неговия краен триумф. Въпреки метода, по който загуби първия сет, знаех, че Карлос към момента е в играта. Беше доста забавно за мен да следя дуел като този на най-високо равнище, да видя по какъв начин играе всеки от двамата и по какъв начин се оправя в решителните моменти. Бях извънредно любопитен точно за тази част от играта.

Трябва да поздравим Алкарас за невероятната игра, която демонстрира именно в тези мигове. Беше в действителност превъзходен дуел за наблюдение. Накрая, само че не и на последно място - би трябвало да отдадем заслуженото на Ноле, който още веднъж съумя да доближи до конфликта за трофея. Това е нещо феноменално. Оттук нататък ще бъде забавно да проследим по какъв начин ще се развие тяхното съревнование ", сподели първата ни ракета.

Източник: Tennis World USA

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР