По-късно с него са се свързали и от телевизия Русия

...
По-късно с него са се свързали и от телевизия Русия
Коментари Харесай

Най-Издирваният От Службите Човек Изненадващо Се Появи! Ето Какво Каза Александър Преди Малко!

По-късно с него са се свързали и от телевизия " Русия 24 ", заяви lenta.ru.

" Засега няма да разясня. Може би ще го направя, само че по-късно. Мисля, че ще стане другата седмица ", е споделил Александър Петров.

Междувременно Лондон упрекна Москва в " неистини " за обвинените за отравянето на някогашния съветски двоен скришен сътрудник, заяви " Ройтерс ". По-рано през днешния ден двамата обвинени бяха показани от съветския президент Владимир Путин като цивилни.

" Тези хора са офицери от съветското военно разузнаване ", съобщи представител на Даунинг стрийт. " Неколкократно потърсихме пояснения от Русия за случилото се в Солсбъри през март. Руснаците ни дадоха отговор с неистини. Нищо не се е трансформирало ", сподели представителят.

Миналата седмица английската прокуратура разпознава двама руснаци като Александър Петров и Руслан Боширов и ги упрекна в опит за ликвидиране на семейство Скрипал с нервнопаралитично вещество от групата " Новичок ". Тогава английските прокурори споделиха, че двамата работят за съветското военно разузнаване. Днес Путин сподели, че двамата са цивилни и не са престъпно проявени и предложи те сами да опишат пред медиите за себе си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР