По искане на Специализираната прокуратура на 13 октомври Специализираният наказателен

...
По искане на Специализираната прокуратура на 13 октомври Специализираният наказателен
Коментари Харесай

Средната Бирма остава в ареста

По искане на Специализираната прокуратура на 13 октомври Специализираният углавен съд е наложил мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на Антон Станоев, който е упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група за държане и незаконно разпространяване на цигари без акцизен бандерол. Това оповестиха от Специализираната прокуратура, представени от Фокус. Вчера стана ясно, че Станоев, който бе търсен от Интерпол, се е предал.

Интерпол търси уредник на фабрика за незаконни цигари у нас

На 11 октомври Антон Станоев се явил в Специализираната прокуратура в наличието на юрист. Той е бил притеглен към наказателна отговорност и са му предявени повдигнатите обвинявания. С разпореждане на наблюдаващите прокурори Антон Станоев бил арестуван за период до 72 часа.

По искане на Специализираната прокуратура на 13 октомври 2018 година Специализираният углавен съд му наложил мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Събраните досега доказателства сочат, че Станоеви и останалите упрекнати по делото лица са свързани с разкритите 4 заводи за противозаконни цигари - в село Калугерово, област Пловдив), Дупница, Горна Оряховица и село Ясен, Плевенско. Месечният оборот от незаконното разпространяване на цигари, създадени в тези заводи, е бил почти 10 милиона лв.. От цеховете им бяха конфискувани 42 тона тютюн и над 50 хиляди кутии цигари.

Мярката за неотклонение на Антон Станоев не е дефинитивна и може да бъде обжалвана пред Апелативния профилиран углавен съд.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР