По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът задържа под

...
По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът задържа под
Коментари Харесай

Решетки за специалиста в домовите кражби Димитър, нахлул в няколко апартамента в Бургас

По искане на Районна прокуратура – Бургас, съдът задържа под стража Димитър Л. Той е упрекнат за това, че на 07.01.2019 година в Бургас, в изискванията на рисков рецидив, от апартамент, находящ се на ул. " Поп Грую “, посредством строшаване на патрона на входната врата, лишил непознати движими движимости – три часовника, тв приемник, гривна, обеци и пръстен на обща стойност 882 лв., от владението на собственичката им с желанието незаконно да ги присвои.

Той е упрекнат и за това, че на 21.01.2019 година в Бургас, в изискванията на рисков рецидив, от апартамент, находящ се на ул. " Ивайло “, посредством строшаване на патрона на входната врата, лишил непознати движими движимости – тв приемник и пари, от владението на притежателите им, всичко на обща стойност 2560 лв., без тяхното единодушие и с желание незаконно да ги присвои.

Той е упрекнат и за това, че на 06.02.2019 година в Бургас, в изискванията на рисков рецидив, в апартамент, находящ се на ул. " Патриарх Евтимий “, посредством строшаване на патрона на входната врата, лишил непознати движими движимости – златни и сребърни и украшения от различен метал (всичко на обща стойност 1505 лева), без единодушието на собственичката им и с желание незаконно да ги присвои. Това е закононарушение по чл.196, ал.1, т.2, предл. първо, вр. чл.195, ал.1, т.3, вр. чл.194, ал.1, вр. чл.29, ал.1, букви " а “ и " б “, вр. чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс.

Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Димитър Л. е направил закононарушението, за което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че Димитър може да се укрие или да извърши ново закононарушение.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения.

Определението на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред Окръжния съд в града.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР