По интересен начин се разви играта на участник на име

...
По интересен начин се разви играта на участник на име
Коментари Харесай

Зрителите са леко изумени, подобно нещо не се е случвало в Стани богат

По забавен метод се разви играта на участник на име Михаил Цветков в " Стани Богат “ в последния епизод. Той бе показан като управител на отдел " Пазарни изследвания “, бодибилдър и стихотворец.

Водещият Михаил Билалов разкри за него, че знаел резултатите от всички финали на Шампионската лига по футбол до момента. Затова и още при сядането на стола го попита за носителя на купата през 1989 година Мъжът обаче се оправда, че тогава не е имало Шампионска лига, а Купа на европейските първенци и за тях няма познания.

" 1989-та мисля, че е Стяуа, само че не съм изцяло сигурен “, отговори въпреки всичко той. Билалов обаче го поправи, че Стяуа е финалист, а първи става Милан.

Мениджърът мина с лекост през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лв., а по-късно направи усещане, че в играта последваха няколко питания, които не са толкоз сложни за хора с от малко малко добра обща просвета.

Въпросът за 1500 лв. бе  " Действието на кой разказ не се развива на остров? “ – " Робинзон Крузо “, " Плажът “, " Дюн “ или " Островът на съкровищата “.  Участникът още веднъж не се затрудни и се спря на " Дюн “, което го прати напред в играта.

Тук участникът описа, че си е сложил за цел да гледа всяка година по над 150 кино лентата и съумява до момента да го прави.

" Кое от следните съкращения не се употребява в регистрационните номера на България? “, бе идващото запитване, а вариантите – " Е “, " ЕВ “, " ЕН “, " ЕЕ “. На Цветков му лиши по-малко от 20 секунди да уточни коя на кой град е, обърквайки само, че " ЕВ “ е на Севлиево, а тя е на Габрово. Той избра " ЕЕ “ и това го прати на въпрос за 3000 лв., написа Блиц.

А той бе следният:  " Кой руски водач вкарва изсъхнал режим, промяна на парите и отслабва цензурата? “ – Юрий Андропов, Константин Черненко, Михаил Горбачов или Борис Елцин. Тук мениджърът поразсъждава повече и в последна сметка изиска " 50:50 “.

На екрана останаха Горбачов и Елцин, а Михаил вярно се ориентира, че Елцин е бил водач на Русия, а не на Съюз на съветските социалистически републики, по тази причина не може да е руски. Затова уточни Горбачов и това се оказа правилен избор. Участникът заключи 5000 лв. като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе:

" Коя от известните холивудски звезди учи археология преди да изгрее на екрана? “ – Харисън Форд, Антъни Хопкинс, Ричард Бъртън или Хю Лори.

" За човек, който се разказва самичък себе си като киноман, по какъв начин да кажем – ето, не беше късно да се изложа. Всъщност не съм сигурен за отговора на този въпрос “, показа Михаил. Той не можа да се оправи и извика жокера си в публиката – Александър Петков.

Двамата обаче по този начин и не се обединят към безапелационен отговор и Михаил се обади на другар по телефона – Светлана Калудова от Варна. Тя сподели, че Харисън Форд е правилният.

Цветков обаче не й се довери и реши да се откаже, тръгвайки си с 3000 лв.. Извън играта уточни Харисън Форд, само че правилен се оказа Хю Лори.

Играта на Михаил Цветков провокира серия от мнения във фейсбук страницата на " Стани богат “. Ето и част от тях: " То тия въпроси за детската градина, и аз по този начин мога да изкарам 10 000 лева “, " Какви са тези обикновени въпроси. За разлика от през вчерашния ден “, " По-лесни въпроси може ли, апелирам? “,  " Знае всичко за шампионати, питат го за едно, не го знае. После киноман бил – задават му въпрос за кино артисти – и там не знае.  Извод: не се изсилвай “., " Кой го побутва с тези обикновени въпроси!? “, " Щом е руски, то е ясно от въпроса. Елцин е съветски водач “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР