По информация, получена от гръцките власти, магистралата ПАТЕ (Патра-Атина-Солун-Евзони) ще

...
По информация, получена от гръцките власти, магистралата ПАТЕ (Патра-Атина-Солун-Евзони) ще
Коментари Харесай

Магистралата ПАТЕ в Гърция остава затворена и утре. Откъде да се приберат българите?

По информация, получена от гръцките управляващи, автомагистралата ПАТЕ (Патра-Атина-Солун-Евзони) ще остане затворена през целия ден на следващия ден (11 септември) при град Лариса, в двете направления, без точна информация все още по кое време ще бъде отворена. Това оповестиха от Ситуационния център на Министерството на външните работи (МВнР) на уеб страницата на ведомството. 

Местните управляващи предлагат да бъде употребен маршрутът Ламия-Патра или Агрино-Янина-Солун-България от искащите да се приберат. Пътят през Калмбака/Метеора е затворен, защото минава през наводнени сектори през Кардица и Трикала. 

При нужда от подпомагане българските жители могат да се извърнат непрекъснато към генералното консулство на България в Солун на тел. +30 2310829210 105, +30 2310 869 510. Въпроси могат да бъдат отправяни и на имейл адресите: consula ; . 

Припомняме, броят на жертвите на наводненията в Гърция доближи 14 души, откакто бяха открити телата на изчезнала жена и нейния наследник. Още трима души се търсят.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР