По информация на посолствата ни в Сърбия и Хърватия в

...
По информация на посолствата ни в Сърбия и Хърватия в
Коментари Харесай

Българските шофьори ще могат безпроблемно да се приберат от Сърбия

По информация на посолствата ни в Сърбия и Хърватия в сряда вечер Сърбия е отворила границата си за директно преминаващи товарни моторни транспортни средства, съобщи Министерство на външните работи.

Очаква се чакащите на границата на Словения с Хърватия и на Хърватия със Сърбия български водачи на ТИР-ове да могат да се приберат безпроблемно в България. Представители на задграничното ни посланичество в Загреб организираха диалози с ръководителите на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Баяково “ на границата със Сърбия и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Брегана “ на границата със Словения.

По-рано от Министерство на вътрешните работи на Сърбия потвърдиха след диалози на посланика ни в Белград Радко Влайков, че българските ТИР-ове ще бъдат пропуснати на сръбска територия, ще бъдат групирани и ще им бъде обезпечен полицейски конвой за безпроблемно директно прекосяване през Сърбия до българската граница. Консулът ни от Белград е на сръбско-хърватската граница, с цел да поддържа контакт с водачите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР