По горещи следи са задържани двама за извършена кражба в

...
По горещи следи са задържани двама за извършена кражба в
Коментари Харесай

По горещи следи са задържани двама за извършена кражба в Плевен

По горещи следи са арестувани двама за осъществена кражба в Плевен. Това оповестиха от ОДМВР-Плевен.

Сигнал за закононарушението е постъпил на 25 август 2019 година. В полицията е обявено за разрушен катанец на склад във компания в Плевен на бул. "Георги Кочев ". На място е изпратен полицейски екип на Първо РУ- Плевен.

При огледа е открито, че в склада е проникнато посредством взломяване на катанец на входната врата, след което е осъществена кражба на четири глави от компресор и един бистрител за сок.

Нанесените материални вреди са в развой на изясняване. От извършените бързи оперативни дейности са открити причинителите на закононарушението – 24-годишен, 16-годишен, 20-годишен, и тримата плевенчани.

Част от движимостите са открити и предадени за предпазване в Първо РУ- Плевен. 24-годишният и 16-годишният са арестувани за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Уведомен е дежурен прокурор при районна прокуратура - Плевен за закононарушение по чл.195, ал.1, т.3 от Наказателен кодекс. Образувано е досъдебно произвеждане, по което продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР