По-големият брат на певицата Ники Минаж - Джелани Мараж беше

...
По-големият брат на певицата Ники Минаж - Джелани Мараж беше
Коментари Харесай

Братът на Ники Минаж беше осъден за сексуално насилие над 11-годишно дете


По-големият брат на певицата Ники Минаж - Джелани Мараж беше наказан за практикуване на полово принуждение над момиче под 13-годишна възраст, удостовери в петък представителят на нюйоркската прокуратура Брендън Брош пред сп. "Пийпъл".

Изданието акцентира, че 38-годишният Мараж е задържан още през 2015 година по обвиняване, че е изнасилвал голям брой пъти 11-годишно момиченце в дома му в Лонг Айлънд, до момента в който майката е била на работа. Според обвиняванията незаконните му дейности са траяли сред април и ноември същата година.

Едва в този момент обаче той бе приет за отговорен от правосъдното жури в Насау Каунти, Ню Йорк по обвиняване за застрашаване на благосъстоянието на дете и за незаконно полово държание от първа степен против лице под 13 години. Официалната му присъда ще бъде оповестена след чуването през декември тази година, само че по предварителни данни го грозят повече от 25 години затвор.

През годините Мараж гневно отхвърляше виновността си и твърдеше, че обвиняванията са изфабрикувани за изнудване на сестра му против 25 млн. $. Нито той, нито сестра му се съгласиха да дадат показания пред правосъдния орган и да потвърдят това. Пред съда обаче свидетелстваха жертвата на Мараж, която в този момент е на 14 години, и нейният брат.

Според нейните думи в продължение на повече от 6 месеца Мараж се е възползвал от нея, наричайки я "Моята марионетка", като я е заплашвал и я е биел всякога щом тя се е опитвала да окаже противодействие на хищническите му дейности.

"Справедливостта изиска подсъдимият да бъде измамен под отговорност за отвратителните си действия и ние сме признателни на журито за деликатното разсъждение. Надяваме се, че днешната присъда ще помогне на фамилията да стартира лечебния си развой и че ще затвори тази ужасна глава от живота им", съобщи прокурора на Насау Каунти Маделин Сингас в публично изказване. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР