По-големият брат Иван Еленов е собственик на две фирми, регистрирани

...
По-големият брат Иван Еленов е собственик на две фирми, регистрирани
Коментари Харесай

5 млн. лева задължения е натрупала фирмата на братя Еленови ...

По-големият брат Иван Еленов е притежател на две компании, регистрирани в село Триводици - " Пласт Маш Инвест " ООД, в която е съучастник с трето лице - Данаил Тошев, както и " Кесев " ЕООД. Справка в осведомителните масиви демонстрира, че и двете компании са със сериозна задлъжнялост. " Пласт Маш Инвест " ООД е с уставен капитал от 30 хиляди лв., като при Иван Еленов е мажоритарният пакет акции на стойност 25 хиляди лв.. Фирмата очевидно за пред институциите не прави активност от най-малко 8 години и дължи 870 хиляди лв. към Национална агенция за приходите, както и още 20 хиляди лв. към трима други частни кредитори.

Едноличната компания на огромния брат Еленов е в още по-тежко финансово положение. " Кесев " ЕООД е основана с 5 хиляди лв. капитал, който де факто се води благосъстоятелност на " Пласт Маш Инвест " ООД. През 2011 година компанията е осъществила доходи от 6,6 млн. Но единствено няколко години по-късно попада в черните описи със отговорности към Национална агенция за приходите за над 3,3 млн.

" Еленови Пласт “ ЕООД, за която се твърди, че се занимава с отпадъците, е в процедура по разпродажба от 2014 година Дружеството има отговорности от близо 1 млн., от които 887 хиляди лв. към Национална агенция за приходите. Активите <210> са обект и на два запора от частни кредитори - от Уникредит Лизинг за 77 хиляди лева и от ОББ за още 18 хиляди

Йордан Еленов има и едноличен търговец, който няма активност от 7 години. Големият въпрос тогава остава по какъв начин Еленови търгуват с боклука и найлоновите боклуци, както и с техните производни артикули, откакто компаниите им на процедура не упражняват активност от години.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР