По-големите деца на френския рокаджия Джони Холидей - Лора и

...
По-големите деца на френския рокаджия Джони Холидей - Лора и
Коментари Харесай

Сагата с наследството на Джони Холидей продължава

По-големите деца на френския рокаджия Джони Холидей - Лора и Давид, започнаха нови правосъдни дейности, с цел да получат право да се срещнат с плана за посмъртен негов албум , оповестиха юристите им, представени от Франс прес.

Два месеца след гибелта на артиста, Лора и Давид оспориха американското наследство на татко си , което е само в интерес на вдовицата му Летисия.

Съдебната процедура би трябвало да продължи няколко месеца.
 Джони Холидей Guliver/Getty Images
" Уверявайки, че получила отвод от Летисия, Лора реши да сезира правосъдните орган и, с цел да се запознае с плана за посмъртен албум и да употребява прерогативите си като правоприемник ", разясни юристът Еманюел Равана.

Сп. " Поан " цитира част от наследството на музиканта, в което той изяснява, че не оставя никакво завещание на Давид и Лора , защото приживе им е дал полагащото им се. Музикантът направил две дарения на щерка си Лора в размер на 442 хиляди евро през 2003 година и 450 хиляди евро през 2007 година С тези суми младата жена купила два жилището в Париж. Давид получил през 2002 година половината от първокласното жилище в Париж, което принадлежало на родителите му Джони Холидей и Силви Вартан. Според специалисти цената на тази недвижима собственост се прави оценка в наши дни на 20 милиона евро.



Давид и Лора оспориха наследството на татко си
, в сходство с което брачната половинка му Летисия придобива цялото му благосъстояние и авторските му права.
 Джони Холидей Guliver/Getty Images
Бившата брачна половинка на Джони Холидей - Силви Вартан и най-хубавият му другар, артистът Еди Мичел, се изрекоха във връзка сагата за наследството на Джони Холидей , съобщи Франс прес. В тази сага породи нов епизод, откакто стана ясно, че артистът приживе е направил дарения на две от децата си - Давид и Лора .

След като дойде в Париж от Лос Анджелис, където се е открила, С илви Вартан разкритикува " погрешната информация ", твърдейки, че при развода си с Джони поискала от него да даде на сина им нейния дял от благосъстоянието им . " Именно аз настоях да бъдем великодушни към сина си - сподели тя. - Разбирам аргументите, заради които се пробват да изопачат истината и да обиден сина ми. "

Еди Мичел поддържа своята кръщелница Лора. " Не разбирам по какъв начин е допустимо да лишиш от завещание децата си ", възнегодува той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР