По-големи и повече бедствия очаква в бъдеще попфолк дивата Камелия.

...
По-големи и повече бедствия очаква в бъдеще попфолк дивата Камелия.
Коментари Харесай

Попфолк звезда с тежка прогноза за бъдещето

По-големи и повече бедствия чака в бъдеще попфолк дивата Камелия. Според нея това е резултат от дейностите на хората, довели до климатичните промени.

Самата изпълнителка се е измъкнала на косъм от потопа, който удари южното ни Черноморие. Години наред певицата и обичаният й Цветин плажуват на метри от потопения плаж „ Нестинарка " в курортното градче. Най-често като нудисти. 3а благополучие младата майка и фамилията й са се прибрали в столицата, преди да стартират дъждовете. Камелия и Цветин не търпят вреди, защото нямат благосъстоятелност край морето, а наемат апартамент за лятната си отмора.
-->
„ Колективна отговорност на всички жители е да не се хвърлят отпадъци и да не се затлачват реки и дерета. Имаме също застрояване и забележима смяна в климата, замърсяване. Ние не сме същите, природата не е същата, безусловно нищо не е еднообразно. Изсичането на горите също е основен фактор, Не са единствено дъждът и индивидът. Ако се грижим за себе си и природата - да не сечем горите и да не се оголват хълмовете, откъдето би тръгнала вода с огромен размер, тогава не би имало такива последствия. Просто стичане на доста фактори. 3астрояването също пречи на водата. Да се разширят речните корита, в случай че би трябвало. Навсякъде има експерти, които биха могли да седнат и да обсъдят. Климатът се трансформира и ще ставаме очевидци и на още по-големи бедствия ", споделя пред „ България Днес “ звездата.

Затова певицата прикани не да се чисти България за един ден, а да не я замърсяваме. „ Да не хвърляме бутилки и фасове през прозореца, тъй като някой един ден щял да я почисти. А да научим децата на отговорност и да не замърсяват. Когато на персонално равнище се научим на такива отговорности, тогава браним страната и родината си. Ако си изхвърляме боклука през балкона или пред у дома, не е по никакъв начин възпитано и отговорно ", показва изпълнителката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР