По-евтини разговори по мобилните телефони между България и Сърбия. Това

...
По-евтини разговори по мобилните телефони между България и Сърбия. Това
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов пристигна в Белград за лидерската среща в четиристранен формат

По-евтини диалози по мобилните телефони сред България и Сърбия. Това е една от задачите на визитата на премиера Бойко Борисов в западната ни съседка. Българският министър-председател дойде довечера в Белград за четиристранна среща със сръбския президент Александър Вучич и министър председателите на Гърция и Румъния - Алексис Ципрас и Михай Тудосе .
Лидерската среща в четиристранен формат ще разиска огромните инфраструктурни планове, измежду които свързването на пристанищата от Александруполис пред Кавала, Бургас и Варна, както и построяването на скоростен железопътен път.  Ще бъдат продължени и тематиките за стабилността в района и добросъседските връзки, както и миграцията, а също и поддръжката за интеграцията на страните в района. 
В рамките на визитата, България и Сърбия ще подпишат Меморандум за понижаване на интернационалните цени за роуминг услугите. Сръбската страна е втората страна в района след Македония, с която страната  подписва подобен контракт. Отпадането на роуминга на страните от Западните Балкани с целите за предстоявщото ни европредседателство. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР