По думите ѝ има много мерки, които тепърва трябва да

...
По думите ѝ има много мерки, които тепърва трябва да
Коментари Харесай

Габриел: Има диалог между мен и Денков. Още от самото начало това...

По думите ѝ има доста ограничения, които занапред би трябвало да бъдат признати. " Имаме още доста работа. Важно е да останем съсредоточени върху работата си. Мен ме интересува България да бъде поредна. "

 

На въпрос дали би отстъпила поста на външен министър на Денков, тя посочи, че на този стадий няма да разяснява, защото е на правилото " нищо не е контрактувано, до момента в който всичко не е контрактувано ".

" Ние сме демократична, парламентарна република. Всеки си отстоява мнението, за мен е значимо да останем съществени в желанието си България да върви по пътя, в който е поела ", уточни Габриел.

 

" Има на моменти повече страсти, да, това не е първият миг ", уточни Габриел във връзка с задочния спор сред ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов и съпредседателя на " Продължаваме промяната "  Кирил Петков по отношение на това по какъв начин би трябвало да се случи ротацията.

 

По думите ѝ е значимо България да е поредна в политиките си по отношение на Европейски Съюз и НАТО, като и към жителите си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР