По думите на Песков западните медии вече дори не се

...
По думите на Песков западните медии вече дори не се
Коментари Харесай

Кремъл потвърди, че Путин е дал интервю на Карлсън и обясни мотивите му за това

По думите на Песков западните медии към този момент даже не се и пробват да бъдат безпристрастни, когато популяризират информация за Русия, и Москва към този момент е изгубила интерес от директна връзка с тях.

" Когато става дума за страните от груповия Запад, огромните онлайн медии, обичайните телевизионни канали и огромните вестници никога не могат да се похвалят даже с опити да наподобяват безпристрастни ", сподели Песков. " Всички тези медии заемат извънредно едностранчива позиция. Разбира се няма предпочитание да се комуникира с сходни медии, това надали би имало смисъл и надали би могло да бъде от някаква изгода ", добави той.

Запитан за какво Путин е дал изявление на Карлсън, Песков отговори, че позицията на американския публицист внезапно се разграничава от тази на доста западни медии. " Тя никога не е проруска, не е проукраинска, а по-скоро проамериканска ", акцентира представителят на съветския президент.

" Но тя най-малко контрастира с позицията на обичайните англосаксонски средства за всеобща информация ", сподели още Песков.

Според в. " Уолстрийт джърнъл " изявлението на Карлсън с Путин евентуално ще бъде излъчено на следващия ден.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР