По думите му трябва да се засили ролята на разследващата

...
По думите му трябва да се засили ролята на разследващата
Коментари Харесай

Доц. Лозанов: Ако властта иска независими медии, с едната ръка трябва да си отреже другата

По думите му би трябвало да се ускори ролята на проверяващата публицистика

"Когато политиците основават самостоятелен орган, който да контролира медиите, в действителност с едната ръка би трябвало да си отрежат другата. Какъв ще бъде Съвет за електронни медии доста зависи от това какво съставляват политиците. Те обаче желаят да създадат медиите витрина на властта. Естествената логичност сочи, че медийни репортажи могат да отидат в съда. Разследващата публицистика и проверяващите управляващи би трябвало да си спомагат ".

Това съобщи замедийният специалист доцент Георги Лозанов във връзка концепцията на Тошко Йорданов за прекъсване на Съвет за електронни медии.

Той е убеден, че закриване на Съвет за електронни медии няма по какъв начин да се случи, тъй като не е европейско. Според него актуалните демокрации са медийни. А дамата до него Галя Лозанова счита, че медиите са задоволително сериозни и справедливи.

Той и брачната половинка му Галя Лозанова, пресаташе на СОС, обичат да се маскират като известни персони точно на Нова година. Сред превъплъщенията им са семейство Тръмп, Фани Хорн и отец Ередия, Сирано дьо Бержерак и Роксана. В Деня на влюбените те описват в "Денят онлайн " за магията на любовта.

"Любовта е скъпо благополучие и наслаждение от живота, по този начин има по-голям смисъл ", показа той. А тя добави, че са романтично-весела двойка, която се пробва да се забавлява и им се получава.

"На любовта гледаме като на ежедневно празнично прекарване, Свети Валентин не е по-различен от другите дни. Този празник ми наподобява на отвоюван 8-ми март ", показа той. И добавя, че по този начин и не се е научил да танцува танго. По думите му ревността непрекъснато зарежда любовта с страст.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР