По думите му, това не е политическо поведение. Бях приятел

...
По думите му, това не е политическо поведение. Бях приятел
Коментари Харесай

Вежди Рашидов С Горчиви Думи: Падението Е Всенародно, Няма Какво Да Коментирам!

По думите му, това не е политическо държание.

„ Бях другар на Илия Павлов, без да съм работил в „ Мултигруп ”. Пред очите ми са минали доста забавни персони. Към Нинова нямам нищо персонално. Но да прекалиш и да се държиш като изпуснат човек, хвърляйки думи като олигарх...Не е почтено човек, който ръководи партия, управлявала с години страната, да хвърля едни думи против доста по-млада партия ”, съобщи Рашидов. По мотив закона за изсветляване на медиите, депутатът съобщи, че в подобен закон няма нищо неприятно.

„ Какво неприятно има в това да знаем кой е притежателят на една медия. Всички партии поддържат този закон ”, акцентира той. Според него единствените, които се тормозят от изсветляване собствеността на медиите, са някои офшорки.

„ У нас като че ли нещата са обърнати. По света медии се вършат, с цел да носят пари. У нас се вършат медии, с цел да бъдат финансирани. Свободата на словото не е единствено привилегия на медиите. Аз също имам права. Редно ли е един човек в една медия да се подиграва с личността ти, да употребява името и облика ти, да печели пари от това, а ти да си омърсения? Това обикновено ли е? Би трябвало да имам правото да осъдя такава медия. Ние нямаме подобен закон! ”, уточни Рашидов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР