По думите му Полша се е договорила с Украйна и

...
По думите му Полша се е договорила с Украйна и
Коментари Харесай

Посланикът на Полша у нас: Американските войски са, за да не станем лесна мишена

По думите му Полша се е договорила с Украйна и е поръчала оръжия, с цел да ги подкрепи

"Договорихме се с НАТО. Те ще ни поддържат и ще изпратят 1 700 бойци в Полша. Те ще се разположат в базата на полско-украинската граница. Войските са, с цел да не станем уязвими или лесна цел. В Полша има 4500 американски бойци. Трябва да сме в положение да се защитим - по тази причина имаме два стълба - нашата войска и други съдружници от НАТО ".

Това съобщи посланикът на Република Полша у нас Негово Превъзходителство Мачей Шимански в.

Същевременно на украинската граница не престават да бъдат ситуирани близо 130 000 съветски бойци. "Договорихме се с украинската страна и поръчахме оръжия. Те са за въздушна защита. Беларус има повече съветски бойци в сравнение с цялата българска войска ", призна дипломатът.

Той изрази вяра, че дипломацията ще има огромна роля в връзките НАТО - Украйна и ще продължи по този начин до потребен и по-добър край. На фона на това десетки хиляди съветски бойци идват в Беларус за присъединяване в огромно обучение. "Притесняваме се, че съветски ракети могат да прелетят и над Варшава, по тази причина сме признателни за поддръжката от американска страна. Сили на НАТО не се плануват в Полша, само че Съединени американски щати ще ни поддържат ", изясни той.

По думите му Вишеградската четворка съществува. "Винаги знаем, че има тематики, по които можем да се съгласим и други по които не можем, само че това не пречи да сътрудничим ", разясни посланикът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР