По думите му, когато той е махнал ръчната спирачка, автобусът

...
По думите му, когато той е махнал ръчната спирачка, автобусът
Коментари Харесай

Шофьорът на автобуса убиец проговори за трагедията и вината си

По думите му, когато той е махнал ръчната спирачка, рейсът самичък е тръгнал напред. Транспортното средство на московския градски превоз, което се заби в метростанция и умъртви петима души, е направило това поради нередовност. Това излиза наяве от показанията на водача, оповестява " Маш ".


Според мъжа, той е изгубил надзор върху рейса. Той описа, че на спирка " Славянски булвар " е последната по маршрута на автобуса. В салона му е имало трима души. Той е трябвало да изчака още 15 минути преди да тръгне още веднъж по маршрута. " Отзад идваше различен рейс, желаех да мръдна, с цел да му направя място. Когато махнах ръчната, рейсът потегли. Направих всичко, с цел да го спра, само че той не спираше. Автобусът е с автоматизирана кутия, по тази причина не можех да направя нищо ", описа водачът.

 Водитель Виктор Тихонов. Фото: Mash

По-рано Лайф ру заяви, че рейсът е бил ръководен от 58-годишният Виктор Тихонов. той има стаж над 30 години. Синът му описа, че татко му не пие, не е бил изнемощял или е страдал от стрес.

Автобусът е благосъстоятелност на Мострансавто, благосъстоятелност на държавното дружество за авто превоз на Московска област.

По последни данни, починали са четирима души, 15 са ранени. На мястото на случая работят избавителните служби.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР