ТАЗИ икона от осемдесетте си направи име през осемдесетте години

...
ТАЗИ икона от осемдесетте си направи име през осемдесетте години
Коментари Харесай

„Изглеждаш толкова прекрасно“, казват феновете на ситкома от 80-те, тъй като 54-годишната звезда изглежда като че ли остарява в чат шоуто в САЩ

ТАЗИ икона от осемдесетте си направи име през осемдесетте години с голям брой хитови телевизионни излъчвания – и тя към момента ослепява почитателите си четиридесет години по-късно.

Ким Фийлдс, 54, - в този момент публично Ким Фийлдс-Морган - се появи за първи път на нашите екрани като млад юноша в излъчвания, в това число Diff’rent Strokes през 70-те години.

Въпреки това, нейният огромен пробив идва във Facts Of Life, обособяване на Diff’rent Strokes, като става централен член на актьорския състав като Дороти „ Тутси “ Рамзи.

Тази седмица Ким се появи в Jimmy Kimmel Live! с цел да разпространява най-новото си шоу, The Upstarts в Netflix, и озадачи почитателите с неостаряващия си тип.

В занимателния чат Ким изглеждаше ослепително в черно и златно облекло, до момента в който размишляваше върху дългата си десетилетия кариера, отбелязвайки, че татко й е работил в постройката, в която Джими Кимъл снима през последните двадесет години.

Феновете обичаха да слушат от харизматичната звезда, защото я хвалех...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР