По думите му коалиционните партньори са по-големи врагове на „Продължаваме

...
По думите му коалиционните партньори са по-големи врагове на „Продължаваме
Коментари Харесай

Октай: Петков да внимава – съжителството между ДБ и „Позитано“ е взривоопасно

По думите му съдружните сътрудници са по-големи врагове на „ Продължаваме промяната “, в сравнение с външните – ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “.

Според него Българска социалистическа партия, „ ИТН “ и „ Демократична България “ са в тази коалиция, единствено и единствено, с цел да си възстановят изгубените позиции.

Той напомни, че това, което ги е свързало е анти-ГЕРБ, анти-Бойко и анти-Гешев и незабавно осъществяване на правосъдна промяна.

„ Засега всичко се проваля. Закриването на Спецпрокуратурата безусловно нищо не им прави. Не трансформира нищо в правосъдната система. Знам, че бяха бухалка на Борисов, Гешев и мафията, само че това не взема решение проблемите в правосъдната система. Ако желаеха да получат оставката на Гешев, първо трябваше да трансформират Закона за КПКОНПИ и да сложат един непокътнат, сериозен човек, който ще води борба. Когато Гешев, мъжката секретарка на Цацаров, беше подложен като основен прокурор, аз споделих, че Цацаров, който е началник на КПКОНПИ, има доста по-голяма власт от основния прокурор. Гешев може да те мачка по арестите, само че Цацаров може да закопчае активите на всяка фамилия и на основния прокурор, и на членовете на Висш съдебен съвет, и на политици, и на министри “, счита Октай.

Според него „ Продължаваме промяната “ или „ Демократична България “ ще бъдат принудени да създадат предварителните избори, които той предвижда през есента.

„ Корнелия Нинова се вживява като ръководеща обединението. С нея се преценява и самият Кирил Петков. Тя взе и общественото министерство, тъй като тези структури и фрагменти са й основа за развиване на предварителни избори “, разяснява още политическият анализатор.

Той съпостави членовете в обединението с орел, рак и щука. „ Постепенно, всеки ден, като прегръдката на боата, унищожават Кирил Петков и „ Продължаваме промяната “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР