По думите му бариерата за европейските избори не може да

...
По думите му бариерата за европейските избори не може да
Коментари Харесай

Сиво Вещество Под Каските! Волен Сидеров Никога Не Е Казал Толкова Люти Думи За Каракачанов!

По думите му бариерата за европейските избори не може да бъде повече от 5%. " Нашата преграда е над 5,8% и по този начин нарушаваме европейските правила ", добави той.

" Ако се окаже, че има надвзети дотации и финансовото министерство изиска да връщаме пари, ще ги върнем, несъмнено ", сподели още националистът.

Ако видите парите на партиите, ще видите, че сумите, изхарчени от Вътрешна македонска революционна организация за тези избори, надвишават в пъти дотациите на партията. По наши сметки те са похарчили сред 6 и 8 млн. лв. за акцията. Само в Пазарджик те са имали сред 500 и 100 покровители, като всеки е водил по още 5 гласа. Това е коствало пари ", отсече Сидеров.

" Не поздравих Каракачанов в изборната нощ, тъй като по какъв начин да поздравя една машинация. Това не е почтен избор ", изригна водачът на " Атака ".

" Тези проценти на Вътрешна македонска революционна организация ще ни костват 3 млрд лева - парите, които ще дадем за самолети ", добави той.

" Аз бях повода да стане тази коалиция " Обединени патриоти ". Доста старания поставих да стане тази коалиция. Аз предложих Каракачанов за президентските избори. И вместо да ми се заканва в този момент по студиата, дано бъде признателен, че в този момент е на тази позиция и неговото министерство разполага с милиарден бюджет ", разяснява Сидеров на въпрос разпада ли се дребната коалиция.

" Единия път, когато приказвах с Каракачанов, беше, с цел да му покажа доносите, които Джамбазки написа за мен в Европарламента. Доносите против мен са по тази причина, че аз споделям, че Крим не е анексиран, той си е съветски. Джамбазки споделя същото през 2014 година, само че когато отива в европарламента през 2015 година, споделя, че е анексиран ", разкри водачът на " Атака ".

" Обадих се на Борисов в изборната нощ. Нормални са връзките ни. Не съм чул да има поврат в позицията на ГЕРБ по отношение на сътрудниците. Ние сме подписали управническа стратегия и ще я съблюдаваме. Какво значи разпад на дребната коалиция ", попита той.

" Чувам за такива планове да бъдат отхвърлен като началник на парламентарната група. Мисля, че и другите две партии имат такова желание. Ако решат да гласоподават, имат болшинство и могат да ме отстранят. За мен това не е никакъв проблем ", увери Волен Сидеров.

" Не съм обмислял " Атака " да се отдръпна от дребната коалиция. Аз съм правилен човек и когато стисна ръката на някого, си съблюдавам думата ", безапелационен е националистът.

" Не съм се чувал с Цветан Цветанов. Знаете моята уязвимост към него. Той е извънреден политик с бъдеще. Пожелавам му триумф. Не сме се чували с него. Ние с него се разбираме без думи ", сподели с усмивка ръководителят на парламентарната група на " Обединени патриоти ".

" Не мисля, че има потребност от сини каски, а от сиво вещество под каската ", заключи той, визирайки синята каска, която преди време Каракачанов постави на главата си, с цел да сдобри Сидеров и Симеонов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР