По досъдебно производство на Районна прокуратура - Стара Загора е

...
По досъдебно производство на Районна прокуратура - Стара Загора е
Коментари Харесай

Мъж отива в затвора, шофирал след употреба на метамфетамин

По досъдебно произвеждане на Районна прокуратура - Стара Загора е наказан Г.Г., на 29 година Той е приет за отговорен за това, че на 16.08.2022 година в Стара Загора е управлявал лек автомобил, марка „ Ауди А6 “, след приложимост на наркотично вещество – метамфетамин, открито по надлежния ред с техническо средство, като действието е осъществено наново, оповестиха през днешния ден от обвиняването. 

Районен съд - Стара Загора е наложил на Г.Г. наказване от 6 месеца отнемане от независимост при първичен " общ " режим, санкция в размер на 500 лв. и отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство за период от 1 година. Наказанието е по съглашение, утвърдено от Районен съд – Стара Загора.

На 16.08.2022 година в Стара Загора към 14.30 ч. полицейски патрул спрял за инспекция лек автомобил, марка „ Ауди А6 “, ръководен от Г.Г. Той се движел по бул. „ Св. Патриарх Евтимий “. Г.Г. бил тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Първият тест бил негативен, а вторият дал позитивна проба за приложимост на метамфетамин.

Г.Г. към този момент е наказван по административен ред за ръководство на МПС без годно удостоверение и за други нарушавания по Закона за придвижване по пътищата. През март 2022 година е бил наказан условно за същото по тип закононарушение - управлявал моторно транспортно средство след приложимост на наркотично вещество. Предстои да бъде постановено да изтърпи и отсроченото наказване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР