По-долу са описани пет прости рецепти, които ще ви избавят

...
По-долу са описани пет прости рецепти, които ще ви избавят
Коментари Харесай

Отървете се от милиумите безопасно, лесно и без белези!

По-долу са разказани пет елементарни предписания, които ще ви избавят от милиумите по натурален метод.

Те се появяват вследствие на непотребния кератин, нормално към очите, клепачите и бузите, само че може да се видят и на други елементи по тялото.

Има елементарни и естествени способи, които няма да навредят на здравето ви.

1.Ябълков оцет и маринована царевица
Разбъркайте съставките до приемането на гладка примес. Нанесете върху милиумите и оставете да работи за 30 минути. Измийте. Милиумите ще изчезнат след няколко дни.

2.Мед
Медът освен овлажнява и подхранва кожата, само че и отстрани милиумите – просто нанасяйте мед на засегнатата област няколко пъти дневно.

3.Горещ компрес
Потопете чиста забрадка във вряла вода, изчакайте малко да се охлади и я поставете на лицето си за 15 минути. Повтаряйте процедурата всеки ден, до момента в който милиумите изчезнат.

4.Захар, зехтин и лимон
Това е една от най-хубавите предписания. Смесете сока от 1 лимон с 2 супени лъжици захар и малко количество зехтин.

Нанесете сместа на лицето, оставете за 15-20 минути, по-късно изплакнете с вода. Правете процедурата всяка вечер преди лягане, тъй като би трябвало да избягвате слънцето, когато нанасяте лимонен сок върху кожата си.

5.Етерично масло от чаено дърво
Маслото от чаено дърво е отлично за разчистване на кожата и оказва помощ за премахване на милиумите. Нанасяйте етерично масло от чаено дърво всяка вечер преди лягане, а на идващия ден измийте лицето си, както нормално.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР