По-добре Питър Крауч да се реваншира на съпругата си Аби

...
По-добре Питър Крауч да се реваншира на съпругата си Аби
Коментари Харесай

Аби Кланси разкрива, че Питър Крауч не й е купил подаръци миналата Коледа и е отишъл в кръчмата

По-добре Питър Крауч да се реваншира на брачната половинка си Аби Кланси през днешния ден, откакто тя твърди, че той е не запомнил да й купи дарове предходната година - и отиде в кръчмата, до момента в който тя остана у дома да готви сама.

Бившият футболист потопи няколко халби, до момента в който правеше съвършените панделки, а гневният модел се погрижи всички да схванат за една кошмарна Коледа. Питър не го отхвърли, когато двойката се появи в Коледното колело на Майкъл Макинтайър - и този път той не смее да го обърка.

Тя се прицели в извисяващия се някогашен британски нападател, 42, и разгласи: „ Миналата година всички отидоха в кръчмата и ме оставиха сама да върша цялата вечеря и всичко останало. Не е всяка година, само че е беше годината, в която не ми направи подарък. " След това публиката с право освирква брачна половинка й, който нямаше доста средства за отбрана.

" Вярно е. Направих това нещо, когато ти си сподели " какво искаш за Коледа, о, дано не вършим дарове тази година ", само че той го одобри безусловно ", продължи тя. Петър попита:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР