По-добре е от сглобка да отиваме към разглобка.По-добре е за

...
По-добре е от сглобка да отиваме към разглобка.По-добре е за
Коментари Харесай

Нинова: Борисов се страхува от Магнитски, затова е сглобката

" По-добре е от сглобка да отиваме към разглобка.

По-добре е за България, тъй като тази сглобка се направи от боязън и от лакомия. Страхът на Борисов от търсене на отговорност и отмъщение от това, което е правил по време ръководството на България, от Магнитски и алчността за постове и пари. ПП-ДБ го препраха, избавиха му имунитета, както се говореше в записа и започнаха поради алчността си да разделят постове и власт. Девет месеца единствено кавги за позиции. Разбира се не липсва и корупция. Имаше лист с доближени компании, които би трябвало да усвоят парите от Плана за възобновяване и резистентност. Или случая в НЗОК, където имаме шеф и подуправител в оставка, защото се скараха в зала кой е по-корумпиран от двамата " Това съобщи нощес водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в " Неделя 150 " по БНР.

Тя изясни, че сегашната мъка би трябвало да бъде умножена по над 20, откакто става дума за избора на регулатори, Висш съдебен съвет и основен прокурор. " За всичко това очаквайте кавги. Тук залогът е още по-голям, тъй като посредством тях в идващите 5-10 години ГЕРБ и ППДБ желаят да си подсигуряват успокоение и пари. Тази мъка би трябвало да завърши. Алтернативатa е смяна на цялостния модел на ръководство на ГЕРБ. Това още през 2017-та сме декларирали, че съставлява паралелна страна и задкулисие. За страдание ПП-ДБ предадоха стотици хиляди гласоподаватели и се върнахме в изходна позиция от митингите 2020-та година. Алтернативата е да се съберем хора, които сме потвърдили в годините, че желаеме същинска смяна и да стартираме да го вършим. Трябва да се мине през избори. В настоящия състав на Народно събрание не е допустимо това да стане, тъй като смяната и мафията се прегърнаха. Не е допустимо Българска социалистическа партия да влезе в сговор или сделки с такова болшинство. Ние сме единствените, които не предадохме гласоподавателите си, единствените непрегърнати и убити от Борисов. Защото всяка партия, която е прегърнал, той е унищожил. Къде са Атака, НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация, АБВ, Воля, РЗС, България на жителите и др?Употребени от Борисов и унищожени ", заключи ръководителят на социалистите и бе безапелационна, че няма по какъв начин Българска социалистическа партия да бъде използвана за задачите на задкулисието и паралелната страна. Нинова посочи, че в случай че подпишат коалиция с Борисов - това ще е краят на ПП-ДБ.

" Градската организация и общинските съветници и ръководителя Таков не са едно и също. Градсата организация са членовете на партията. Ние се разграничихме от съветниците, тъй като сме кардинални и не влизаме в такива сделки. Общинските ни съветници предадоха гласоподавателите, които ги изпратиха там да трансформират модела ГЕРБ. Да подкрепиш на комисията за битка с корупцията в СОС господин Хекимян, който би трябвало да пребори корупцията на Фандъкова и Борисов е съвършен образец за задкулисие и сделки. Затова и управлението се разграничихме и организираме сега цялостен цикъл доклади и избори. Това значи, че всеки социалист ще гласоподава, ще предлага нови управления на районните организации в София и на Градския съвет. Никой не е осъден и изключен, както направиха еднолично Възраждане. Нито както еднолично Борисов обезглави софийската и варненската си организации.При нас безусловно демократично и свободно ще гласоподава всеки член на партията в София и ще си изберат управление. Бяха нужни 31 гласа, а ГЕРБ и Политическа партия имаха 40 гласа. Въпросът е за какво представителите на Българска социалистическа партия в СОС се включиха ", отговори на въпрос водачът на Българска социалистическа партия за общинските съветници на партията, които в СОС са предали очакванията на своите гласоподаватели.

Във вътрешно партийната борба през последните години става въпрос за изчистване на задкулисието и зависимостите вътре в Българска социалистическа партия, с цел да имаме право да почистим и страната. Мнозина от тези хора така наречен вътрешна съпротива са на хранилката на ГЕРБ от 10 години. Кой с дупката във Варна, кой със зареждане на горива в цялата страна, кой с публични поръчки. Нашите евродепутати половината от времето отделят, с цел да плюят по Българска социалистическа партия - какъв брой е слаба партията, по какъв начин се разпада, а в другата половина от времето се молят отново да ги издигнем. Що за политическа шизофрения и липса на доктойнство.На въпрос за подготовката за евроизборите, Нинова отговори " Ние сме единствените сега, които се занимаваме с европейска политика. Единствените, които приехме платформа какво ще вършим в Европа, когато изпратим наши хора. Текат събрания и предстоят конференции. "

" Тогава, когато е прав Радев го поддържаме - ветата му в Народното събрание, когато подвигна юмрука бяхме първи на площада. И го подлагаме на критика, когато не е прав - да вземем за пример контракта с Боташ, всеобщите уволнения в служебния кабинет, както и корупцията и пътя на Копринков в служебните кабинети. Ние сме безапелационни и с корупцията ще се борим постоянно, където се появява. Президентът направи няколко партии и обществено ги поддържа. Къде е в този момент единия му план " Българаски напредък ".Той сътвори и Политическа партия, които сега ръководят с ГЕРБ. От вдигнатия пестник и апела мутри вън остана сваления пестник и мутри назад вътре.Това ли е смисъла на политиката? Опитът на президента с негови партии не сочи положителни резултати за страната. Не мисля, че нова партия на президента би дала нещо друго ", сподели в умозаключение Корнелия Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР